Kvinnen ved jordas kant

Frøydis Eiriksdatter er en av vikingtidens mest markante kvinneskikkelser. Hun lever et barskt liv mellom steile fjell og veldige breer innerst i en grønlandsk fjord.

Frøydis dyrker Frøya, Tor, Odin og de andre norrøne gudene. Hun må gifte seg med den litt veike storbonden Torvard, men det er andre menn som får blodet hennes til å bruse – og hennes barn har ulike fedre.

Frøydis hegner om sin frihet, følger sine lyster og er like stri som sin far, Eirik Raude. Hun følger i sin halvbror Leiv Eirikssons fotspor og leder to eventyrlige seilaser til Vinland. Kjærlighet, kvinnekamp og mektig historie. Dette er en fortelling som sitter lenge i.

FØLG MED på forfattersiden min på Facebook

NOEN ANMELDELSER:

BOKBLOGG: Edge of a Word – Julie Karoline

«Jeg likte denne romanen. Jeg lo og gråt. Irriterte meg og gledet meg. Alt i alt en meget engasjerende bok som jeg leste på veldig kort tid. Anbefales til alle vikinger og kanskje spesielt til de som ønsker å lese flere bøker om sterke kvinner.» TERNINGKAST: 5

BOKBLOGG: My Criminal Mind – Ann Christin Berg

SITAT «Jeg syns Gunhild Haugnes skriver godt slik at jeg som leser blir drevet frem av historien. Boken er lettlest selv om det er mye historie mellom de to permene. Boken gir meg et større innblikk i vikingetiden og jeg ble underholdt på veien.» TERNINGKAST 5

BOKBLOGG: Tine sin blogg

SITAT «Romanen er bygget på faktiske hendelser og historiske karakterer, men er gjort levende ved å gi karakterene tanker og følelser.» TERNINGKAST 4

BOKBLOGG: Bokvrimmel

SITAT: «Forfatteren har et tydelig engasjement for det hun skriver, for dette (skal vi kalle det) kvinneprosjektet og for bokas hovedperson. Hun skrev Frøydis inn i hjertet mitt…»

BOKBLOGG: Min bok- og maleblogg – Åslaug

SITAT: «Jeg liker å lese historiske romaner, om slitet og avmakten både kvinner og menn opplevde, men også om glede og hverdagsaktiviteter.  Da det var lenge siden sist jeg leste noe fra Norgeshistoria, var dette en fin leseopplevelse. Jeg likte den rødhårete, stri og sterke Frøydis.»

BOKBLOGG: Lukten av trykksverte

SITAT: «Kvinnen ved jordas kant var en bok jeg definitivt fikk sans for, kanskje mest på grunn av Frøya, samt beskrivelsene forfatteren får frem, slik at en nesten føler at en er der.»

BOKBLOGG: Bok-Timmy

SITAT: «Liker dere spenning, kvinnelige skikkelser og vikingtiden. Da kan du glede deg til utgivelsen av denne romanen. Denne romanen egner seg også for lesere som liker kriminalromaner.» TERNINGKAST 5″

Fire av fem stjerner hos lesere av ebok-utgaven på bibliotek

Høye terningkast hos Bokelskere.no

Gode karakterer på Goodreads

HER FÅR DU KJØPT BOKA

Haugen Bok

Ark

Tanum

FYSISKE BUTIKKER

Boken kan kjøpes eller bestilles hos de aller fleste bokhandlere.

DIREKTE HOS FORFATTER

Du kan også bestille hos meg gunhildhaugnes@msn.com. Prisen er 169,- kroner inkludert porto og signatur (hvis ønskelig)

Save

Save

Save

Save