Sjekk coveret til min neste bok

Sjekk coveret til min neste bok
Fornøyd med coveret på boka om Thoron Håkonsdatter.

Endelig! Min neste bok ”Thoron – Jenta fra den grønne øya” blir utgitt i januar/februar 2019. Coveret er klart. Jeg er superfornøyd, designer Linn Tesli Lønaas har gjort en veldig god jobb. Jeg håper dere liker det også.

Mange har spurt om når neste bok kommer. Det er ikke så rart, i etterordene boka om Frøydis Eiriksdatter (Kvinnen ved jordas kant) står det at neste bok skulle komme ut sommeren 2017. Det gjorde den ikke, og det må jeg bare beklage.

For ting blir ikke alltid som man håper og tror, noen ganger kommer livet i klumper. Alt skjer på en gang, og det har det gjort for meg de siste par årene. Blant annet har det vært alvorlig sykdom og død i nær familie. Jeg har også av ulike grunner måttet skifte forlag (til Vikinga Media (mitt forlag)), noe som har gjort ferdigstillelsen av boka mer krevende. Dessuten har jeg en jobb å skjøtte ved siden av bokskrivingen, i tillegg til familie, hus og hjem.

Det jeg også vil fortelle at denne neste romanen ikke handler om Frøydis, men om en kvinne som nedstammer fra henne. Hovedpersonen i den nye romanen er Thoron, som er uekte datter av den mektige kong Håkon Håkonsson, kongssønnen som ble fraktet over fjellet av to birkebeinere – en flukt udødeliggjort av et malerie av Knud Bergslien.

Thoron-boka kan leses uavhengig av boka om Frøydis. Det er et helt annet persongalleri, en annen historie og tidsepoke. Men bøkene har en rød tråd gjennom slektskap og at de kvinnelige hovedpersonene får en livsoppgave av den mektige norrøne gudinnen Frøya – derfor serietittel Frøyas Døtre.

Jeg vil fortelle mer om boka når utgivelsen nærmer seg. Så heng med! Ønsker du å få tilsendt den nye boka så fort den blir lansert og med signatur, så send meg en mail på gunhildhaugnes@msn.com, melding på 97526462 eller via Facebook: Gunhild Haugnes – forfatter. Prisen er 299 kr.

I mellomtiden kan dere lese introen og titte på det utrolig kule coveret laget av Linn Tesli Lønaas, som selv er aktuell med ny bok nå, en vikingroman: The Fox and the Hunter.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.